Небо для тих, хто має крила

Небо для тих, хто має крила

пʼятниця, 30 березня 2018 р.

Міська виставка педагогічних технологій - 2018 м.Запоріжжя

VIII Міська виставка педтехнологій

 29.03 мала можливість бути присутньою на педагогічній виставці інноваційних технологій. Ця подія відбулася в Запорізькому колегіумі "Елінт".

У мене була надзвичайна місія - взяти інтерв'ю в організаторів та учасників-переможців. 
      Тепер трішечки про організацію... Переповнена зала  гостями та учасниками. Усі схвильовані, красиві, натхненні.
Розпочала свій репортаж з організаторів педвиставки. Святкова зала була переповнена щасливими учасниками, гучною музикою... Ставити питання було важко, але мій страх допомагла подолати пані Оксана Гусак - завідуюча НМЦ.
       Сподобалось спілкуватися з пані Юлією Погребняк - директором департаменту, відкрита до спілкування, емоційна, компетентна...
У концертній залі вітали багатьох учасників. Коли до нагородження було запрошено начальника Хортицького ТВО - Годжека Олександра Васильовича, серце переповнилося радістю за вчителів нашого району! Велика кількість грамот, які під час інтерв'ю Олександр Васильович тримав міцно в руках. Ці  слова, переповнені щирістю та вдячністю, надовго залишаться у моїй пам'яті..
       Протягом дня спілкувалася з багатьма вчителями, які проводили майстер-класи для колег, гостей. Сподобалось те, що учитель-переможець виставки до майстер-класу готувався не один, бо підтримували колеги, багато з яких із задоволенням ділилися враженнями від чудової виставки.
Детальніше, у моєму інтерв'ю.
                                                                                                Клим Людмила, учениця 8В класу


Немає коментарів:

Дописати коментар