Небо для тих, хто має крила

Небо для тих, хто має крила

четвер, 19 вересня 2019 р.

🏆🏆🏆🏆🏆Запорізька гімназія N45. День здоров`я ( 5-11 класи)🏆🏆🏆🏆🏆

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и обувь На изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево, ребенок, обувь и на улице На изображении может находиться: 4 человека, люди занимаются спортом, обувь, баскетбольная площадка, ребенок и на улице
І знову Парад чемпіонів, і знову на лінійці трохи затісно для наших спортсменів, і знову переповнюєшся відчуттям гордості за учнів !
Піймала себе на думці, що гарний він , дзвін медалей . Проте скільки праці, скільки сил, скільки болю вкладено у ці нагороди! І де беруться сили і час суміщати навчання в гімназії та заняття спортом?!
І ось Парад проведено, маршрутні листи роздано, всі розійшлись по локаціях: станція туристична, станція здорового харчування, малюнки на асфальті та постери, силові вправи, п‘ятнашки, волейбол, піонербол, Cool games.
11 класи - організатори та помічники вчителів на локаціях, а ще мають завдання створити творчі відео та фотозвіти.
Фінал, підводимо підсумки, всі втомлені та задоволені. До зустрічі на Дні здоров‘я навесні!
Вдячні всім вчителям, учням та батькам, причетним до організації та проведення свята.
На изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят и ребенок На изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице На изображении может находиться: 7 человек, люди стоят На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, дерево, на улице и природа На изображении может находиться: один или несколько человек, люди занимаются спортом, баскетбольная площадка и на улице 

Немає коментарів:

Дописати коментар