Небо для тих, хто має крила

Небо для тих, хто має крила

четвер, 22 березня 2018 р.

Мегапроект. День четвертий. 


22.03.2018   в гімназії  відбувся традиційний  День кар’єри, який за багаторічною традицією проходить у четвертий день захисту мегапроекту.
 Учні з хвилюванням чекали на цю подію, адже не завжди випадає шанс провести урок замість вчителя, спробувати свої сили  на посаді  одного з членів гімназійної  адміністрації. Весь день чинна адміністрація школи звіддаля слідкувала за чітким виконанням плану роботи , а їх дублери відповідально виконували всі поставлені задачі.
Дублери вчителів-предметників  на уроках намагались якщо не перевершити своїх наставників, то принаймні  бути на рівні. А вчителі згадали про своє дитинство , бо знову сіли за шкільну парту. 
В.о. директора гімназії  провів робочу нараду зі своїми «заступниками», на якій вони продумали план роботи на цілий день, а по закінченню знову зібрались та підвели підсумки.
Цього дня в усіх класах пройшли виховні години. Учні, в залежності від вікової категорії,  готували  матеріали про професії своїх батьків, про професії, які їм подобаються, про професії, які вони обрали для себе в майбутньому, про професії, які є актуальними на ринку праці.  В кількох класах на виховних годинах свої професії презентували батьки. В кінці дня учні 8-10 класів захистили проекти про найпоширеніші та найактуальніші професії в економічних регіонах України.
День був сповнений подіями та емоціями. І знаєте, таке незвичайне перевтілення сподобалося і дітям, і педагогічному колективу.


Немає коментарів:

Дописати коментар